Home
Cases
Contact
Menu
Home > Cases > Dijkgraaf Reinders - Wervingscampagne

Werving

Zoeken naar een speld in een hooiberg. In een concurrerende en overspannen markt is het niet makkelijk om de juiste m/v te vinden voor een openstaande vacature. Daarom vroeg Dijkgraaf Reinders ons om hulp. Om een geschikte kandidaat te vinden die past bij hun cultuur, kozen we voor een omni-channelcampgane. Hiervoor was de werken-bij pagina de basis. In combinatie met print advertenties, een social media campagne en interessante vacatures voor Indeed was de campagne compleet.

Plan van aanpak
Vacaturepagina
Social media
Print advertentie
Plan van aanpak
Vacaturepagina
Social media
Print advertentie

Online

Door middel van hypertargeting kozen we de ideale doelgroep op de social media kanalen. Samen met het juiste beeld resulteerde dit in Facebook Ads en Instagram Stories die direct in het oog springen.

Offline

Aandacht is besteed aan de personeelsfotografie. De unieke beeldtaal komt mooi tot uiting in de printadvertentie. Een kleurrijke eyecatcher in de krant die uitnodigt om verder te lezen.

On-site

Een opvallende werken-bij pagina is gebouwd. Een overzichtelijke weergave van openstaande vacatures, achtergrond informatie over het bedrijf en detailpagina’s met een gebruiksvriendelijk sollicitatieformulier.

Werken-bij pagina

De nieuwe werken-bij pagina was het uitgangspunt voor alle communicatie en verdient daarom wat extra aandacht. Potentiële kandidaten worden naar de site geleid en verleid om bij Dijkgraaf Reinders te komen werken. De ongedwongen sfeer en de cultuur van het bedrijf krijgen op deze site vorm.

Concept

Het doordachte concept van de wervingscampagne werd vertaald naar de juiste teksten en beeldkeuzes. Zo wordt de basis gelegd voor een succesvolle omni-channel campagne.

Webdevelopment

Onze developers en UI/UX designers hebben het concept vertaald in een optimale vacaturepagina. De verschillende expertises leidden tot de beste weergave en de juiste kandidaat.

Wij halen alles voor je uit de kast

Resultaten

Bij Bureau Bright is het resultaat dat telt. Resultaten worden continue gemonitord en campagnes worden bijgestuurd indien nodig.

0K

Personen bereikt via social

0

Sollicitanten

0

Perfecte match

Meer klanten door slimme marketing?

Bekijk ook

Breaking News
Bureau Bright en Cliptoo Marketing groeien samen verder
Lees verder