clockdownload-arrowSluiten kruislight-bulblocationstalkphone

Werving

Zoeken naar een speld in een hooiberg. In een concurrerende en overspannen markt is het niet makkelijk om de juiste m/v te vinden voor een openstaande vacature. Daarom vroeg Dijkgraaf Reinders ons om hulp. Om een geschikte kandidaat te vinden die past bij hun cultuur, kozen we voor een omni-channelcampgane. Hiervoor was de werken-bij pagina de basis. In combinatie met print advertenties, een social media campagne en interessante vacatures voor Indeed was de campagne compleet.

PLAN VAN AANPAK

Vacaturepagina
Social media
Print advertenties

ONLINE

Door middel van hypertargeting kozen we de ideale doelgroep op de social media kanalen. Samen met het juiste beeld resulteerde dit in Facebook Ads en Instagram Stories die direct in het oog springen.

OFFLINE

Aandacht is besteed aan de personeelsfotografie. De unieke beeldtaal komt mooi tot uiting in de printadvertentie. Een kleurrijke eyecatcher in de krant die uitnodigt om verder te lezen.

ON-SITE

Een opvallende werken-bij pagina is gebouwd. Een overzichtelijke weergave van openstaande vacatures, achtergrond informatie over het bedrijf en detailpagina’s met een gebruiksvriendelijk sollicitatieformulier.

WERKEN-BIJ PAGINA

De nieuwe werken-bij pagina was het uitgangspunt voor alle communicatie en verdient daarom wat extra aandacht. Potentiële kandidaten worden naar de site geleid en verleid om bij Dijkgraaf Reinders te komen werken. De ongedwongen sfeer en de cultuur van het bedrijf krijgen op deze site vorm.

CONCEPT

Het doordachte concept van de wervingscampagne werd vertaald naar de juiste teksten en beeldkeuzes. Zo wordt de basis gelegd voor een succesvolle omni-channel campagne.

WEBDEVELOPMENT

Onze developers en UI/UX designers hebben het concept vertaald in een optimale vacaturepagina. De verschillende expertises leidden tot de beste weergave en de juiste kandidaat.

Onze partners voor optimaal resultaat

RESULTATEN

Bij Bureau Bright is het resultaat dat telt. Resultaten worden continue gemonitord en campagnes worden bijgestuurd indien nodig.

15K
Personen bereikt
via social
70
Sollicitanten
1
Perfecte match

Ook op zoek naar nieuw personeel?

Neem contact op met Xandra van der Mijn

Bedankt voor je bericht. We nemen contact met je op!

Zal ik je even bellen?

Laat je nummer achter en ik bel z.s.m. terug.

Bel Lambert

Marketing Strateeg

Zal ik je even bellen?

Laat je nummer achter en ik bel z.s.m. terug.

Bedankt voor je bericht. We nemen contact met je op!

Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief

Bedankt voor je inschrijving!

Meer weten over onze aanpak?

caseboek aanvragen